Acasă Local Dolj Dolj: Identificaţi după ce ar fi furat bani dintr-o locuinţă

Dolj: Identificaţi după ce ar fi furat bani dintr-o locuinţă

-

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Rurală Melineşti au identificat, ieri, o tânără de 23 de ani şi un bărbat de 31 de ani, ambii din judeţul Vâlcea, bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de furt din locuinţă. Astfel, la data de 18 martie, cei doi s-ar fi oferit să schimbe un geam de la uşa locuinţei unei femei de 66 de ani, din comuna Tălpaş, iar apoi, profitând de neatenţia acesteia, i-ar fi sustras, din interiorul unei camere, suma de 645 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.