8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Dolj: Acţiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere

Dolj: Acţiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere

-

Poliţişti rutieri din Dolj au desfăşurat, ieri, o acţiune pentru prevenirea producerii de accidente rutiere în care sunt implicaţi căruţaşii, bicicliştii şi pietonii. Astfel, în urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 149 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 27.000 de lei. Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 8 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare. De asemenea, poliţiştii au constatat 4 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, fiind depistate persoane care conduceau vehicule neînmatriculate, sau se aflau la volan deşi nu deţineau permis de conducere sau se aflau sub influenţa alcoolului.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.