12.6 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Tânăr reţinut de poliţişti, după ce ar fi furat dintr-un autoturism

Craiova: Tânăr reţinut de poliţişti, după ce ar fi furat dintr-un autoturism

-

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Craiova au identificat, ieri, un tânăr de 25 de ani, din comuna Salcia, judeţul Mehedinţi, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt dintr-un autoturism.
Astfel, la data de 19 martie a.c., cel în cauză ar fi spart geamul portierei unui autoturism, parcat pe o stradă din Craiova, iar apoi ar fi sustras un portofel în care se afla suma de 500 de lei şi documente personale, valoarea totală a prejudiciului creat fiind estimată la suma de aproximativ 2.000 de lei.
Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe tânăr, care a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.