Acasă Local Dolj Craiova: Probă de teatru pentru liceeni la Teatrul Colibri

Craiova: Probă de teatru pentru liceeni la Teatrul Colibri

-

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj organizează proba de teatru din cadrul Competiţiei Tinereţii, la Teatrul Colibri, duminică, 24 martie, ora 13.00. Acţiunea este inclusă în Săptămâna Teatrului, anul acesta, concurenţii de la cele 9 licee înscrise vor avea posibilitatea să pună în scenă adaptarea fragmentelor din celebrul roman Titanic Vals, a dramaturgului oltean Tudor Muşatescu.
În cadrul competiţiei vor avea posibilitatea de a etala talentul actoricesc elevii de la liceele: Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”, Liceul „Traian Vuia”, Colegiul „Ştefan Velovan”, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Colegiul Naţional Militar „Tudor Vladimirescu”, Colegiul Naţional „Carol I”, Liceul „Charles Laugier”, Liceul Teoretic Independenţa Calafat, Colegiul „Ştefan Odobleja”.
Juriul va fi format din Mirela Dişa – actriţă, Iulia Ianculescu – regizor şi Marian Răţulescu – umorist. Pe lângă premiile 1, 2, 3 şi menţiuni, vor fi acordate şi o serie de premii speciale pentru regie, scenografie, costume. Intrarea este liberă.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.