Acasă Local Dolj Craiova: Femeie prinsă de jandarmi în timp ce vindea ţigări de contrabandă

Craiova: Femeie prinsă de jandarmi în timp ce vindea ţigări de contrabandă

-

Astăzi, în jurul orei 09.00, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova a depistat o femeie în vârstă de 30 de ani, din municipiul Craiova, care comercializa produse accizabile fără documente legale, în zona Pieței Big Craiovița Nouă. Asupra femeii au fost găsite 4.000 de țigarete fără timbrul fiscal specific românesc.
Actele de sesizare întocmite de jandarmi și bunurile ridicate, au fost predate organelor de urmărire penală competente pentru continuarea cercetărilor.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.