Acasă Local Dolj Azi Craiova „Nu lasă pe nimeni în urmă”

Azi Craiova „Nu lasă pe nimeni în urmă”

-

Zeci de persoane s-au adunat azi pe esplanada Teatrului Naţional „arin Sorescu” din Craiova pentru a participa la evenimentul “Leave no one behind/ Nu lăsa pe nimeni în urmă!”, dedicat Zilei Mondiale Sindrom Down, sub deviza „Cetăţean ca tine!“, organizat de către Asociația Langdon Oltenia – Centrul Educațional „Teodora” şi Universitatea din Craiova. Obiectivul acestei acţiuni este acela de a atrage atenția asupra prezenței în comunitate a persoanelor cu sindrom Down și asupra dreptului acestora de a fi recunoscute ca cetățeni, ca oricine altcineva.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.