Acasă Local Dolj Program Inspire Mercur, VIP Electroputere si Colours Cinema în săptămâna 22 -...

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere si Colours Cinema în săptămâna 22 – 28 martie

-

Hotel Mumbai Avanpremiera
Regia: Anthony Maras
Cu: Armie Hammer, Nazanin Boniadi, Jason Isaacs, Dev Patel, Anupam Kher
Gen Film: Crim, Drama, Istoric, Thriller
Durată: 130 min
Un grup de pakistanezi foarte bine înarmați ia cu asalt hotelul Taj Mahal din Mumbai, India. Timp de 68 de ore, sute de oameni sunt luați ostatici în timp ce focurile de armă își continuă asaltul, generând izbucnirea unui incendiu. După risipirea fumului se constată că mai mult de 160 de persoane au murit ca urmare a atacurilor devastatoare și mult mai multe sunt grav rănite. Dând dovadă de compasiune, rezistență și curaj în lupta lor comună pentru supraviețuire, membrii personalului și oaspeții hotelului își unesc eforturile fără să mai țină cont de rasă, culoare și religie, împiedicând astfel pierderea și mai multor vieți umane.
Miercuri, Joi 21:20

The Beach Bum / Regele plajei Avanpremiera
Regia: Harmony Korine
Cu: Matthew McConaughey
Gen Film: Comedie
Durată: 100 min
Noul film al lui Harmony Korine (Spring Breakers), cu Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Martin Lawrence, Zac Efron, Jonah Hill, spune povestea lui Moondog, un poet vagabond care își trăiește viața după propriile sale reguli, care implică droguri, alcool și femei, și care visează să scrie cel mai mare roman american care s-a scris vreodată.
Miercuri, Joi 21:40

Us / Noi
Regia: Jordan Peele
Cu: Yahya Abdul-Mateen II, Elisabeth Moss, Anna Diop, Lupita Nyong’o, Kara Hayward
Gen Film: Horror, Thriller
Durată: 125 min
După ce petrec o zi tensionată la plajă cu prietenii lor, familia Tyler, Adelaide și familia ei se întorc la casa lor de vacanță. Dar, când cade înserarea, membrii familiei Wilson observă patru siluete care se țin de mână și refuză să plece de pe aleea de la intrarea în casa lor. Spre oroarea lor, descoperă că cele patru siluete sunt, de fapt, dubluri ale lor, doppelgangeri care au venit peste ei cu un scop precis.
Vineri pana Marti 15:00; 18:50; 20:20; 21:20
Miercuri, Joi 15:00; 18:50; 20:40

Pájaros de verano / Păsări călătoare
Regia: Cristina Gallego, Ciro Guerra
Cu: Natalia Reyes, Carmiña Martínez, José Acosta
Gen Film: Drama
Durată: 124 min
Nordul Columbiei, anii ’70, o societate condusă de tradiții și construită în jurul familiei. Rapayet și familia sa sunt printre primii stăpâni ai traficului de marijuana. Atrași de bani si de putere, își abandonează ritualurile și credințele, închinându-se unor noi zei: lăcomia și crima. Se nasc primele carteluri de droguri, iar societatea este condusă după alte reguli.
Vineri pana Joi 18:00

The Queen’s Corgi 3D / Corgi, Cățeii reginei
Regia: Ben Stassen
Cu: Tom Courtenay, Jon Culshaw, Kulvinder Ghir, Sarah Hadland, Matt Lucas, Julie Walters, Ray Winstone
Gen Film: Animatie
Durată: 90 min
O producție nWave Pictures, animația „Corgi, Cățeii Reginei” urmărește aventura lui Rex, cel mai iubit câine al monarhiei britanice. Rătăcit și departe de palatul regal, simpaticul corgi ajunge la un club de lupte pentru câini și este forțat să se confrunte cu tot felul de rase canine, unele mai ciudate ca altele. În toată această aventură epică și încercările lui de a se întoarce la stăpână, Rex se va îndrăgosti iremediabil și se va descoperi pe sine altfel decât se credea.
Dublat: Vineri pana Joi 11:30; 13:30; 14:15; 16:10; 17:00

Faci sau taci
Regia: Iura Luncaşu
Cu: Augustin Viziru, Levent Sali, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Horia Brenciu
Gen Film: Comedie
Durată: 103 min
„Faci sau taci” aduce în prim plan reţelele de traficanţi de carne vie, care de această dată au căpătat proporţii îngrijorătoare. O grupare atipică, fără nume, fără identitate, activează în România şi serveşte ţările vecine. Nimic amuzant până aici. Dar atunci când câţiva funcţionari români primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique, lucrurile se complică. Pornim în misiune, dar care-i aia?
Noroc că există şi oameni competenţi. Misiunea e pe cale să înceapă. O echipă de 6 fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, un funcţionar plin de pofte carnale, cu toţii se pun în mişcare.
Se instalează tabăra de operaţiuni şi se aplică planul: fetele, care mânuiesc armele la fel de bine cum mânuiesc rujul, trebuie să intre adânc sub acoperire într-un semi-bordel, o casă conspirativă de tranzit unde sunt ţinute ostaticele în drumul spre Rusia sau Serbia.
Vineri pana Marti 13:00; 19:30; 21:40
Miercuri, Joi 13:00; 19:30; 20:20

Captain Marvel 3D
Regia: Anna Boden, Ryan Fleck
Cu: Gemma Chan, Brie Larson, Mckenna Grace, Lee Pace, Samuel L. Jackson, Jude Law, Djimon Hounsou
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 131 min
Primul film Marvel cu o supereroină în centrul atenției ne-o arată pe Carol Danvers, o pământeancă ce preia structura genetică a iubitului ei Captain Mar-vell în urma unui accident distrugător. Colaboratoare a Răzbunătorilor și a Gardienilor galaxiei în cărțile de benzi desenate, Carol Danvers va fi în stare să-l urmărească până la capătul Universului pe Yon-Rogg, comandantul Kree, cel care a provocat accidentul.
Vineri pana Joi 15:50; 17:30; 18:20; 20:00; 21:00

Harvie and the Magic Museum 3D / Harvie și muzeul fermecat
Regia: Martin Kotík, Inna Evlannikova
Cu: Martin Dejdar, Ota Jirák, Jirí Lábus, Martin Klásek
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 93 min
Harvie este un băiețel isteț, dar cam neastâmpărat, iar cea mai mare pasiune a sa sunt jocurile video. Ar da orice pentru a termina ultimul nivel.
Într-o zi, împreună cu prietena sa, Monica și patrupedul Jerry, ajunge prin părțile neexplorate ale Muzeului de Păpuși. Cei trei descoperă că muzeul este de fapt fermecat, iar păpușile vechi de sute de ani se trezesc la viață! Dar o forță malefică amenință muzeul, iar Harvie este singurul care o poate opri. Oare va reuși Harvie să treacă peste propriile slăbiciuni și să facă față provocărilor din lumea reală?
Dublat: Vineri pana Joi 12:00; 14:00

What Men Want / Ce-şi doresc bărbaţii
Regia: Adam Shankman
Cu: Taraji P. Henson
Gen Film: Comedie, Fantastic, Dragoste, Romantic
Durată: 122 min
Ali Davis este un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de către colegii ei bărbați. Atunci când Ali primește o promovare bine meritată, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Cu toate astea, ajunge să obțină un avantaj neașteptat asupra: începe să le audă gândurile. Cu noua ei putere, Ali se străduiește să-și depășească colegii în timp ce concurează pentru a semna un contract cu următorul superstar al baschetului, însă provocările pe care trebuie să le parcurgă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou interes amoros.
Vineri pana Marti 14:45; 20:40
Miercuri, Joi 14:45

Green Book / Green Book: O prietenie pe viață
Regia: Peter Farrelly
Cu: Linda Cardellini, Viggo Mortensen, Mahershala Ali
Gen Film: Biografic, Comedie, Drama
Durată: 135 min
Povestea reală a unei prietenii improbabile dintre un pianist de culoare şi un italo-american dur pe care cel dintâi îl angajează ca şofer şi asistent personal. Unde? În America anilor ’60, unde rasismul şi prejudecăţile încă erau o normalitate.
Vineri pana Joi 17:45

The Lego Movie 2: The Second Part 3D / Marea Aventură Lego 2
Regia: Mike Mitchell, Trisha Gum
Cu: Jason Momoa, Alison Brie, Chris Pratt, Stephanie Beatriz, Elizabeth Banks, Jonah Hill, Margot Robbie
Gen Film: Actiune, Aventuri, Animatie, Familie, Comedie
Durată: 112 min
Au trecut 5 ani deja de când lucrurile rămăseseră în bună ordine, iar cetăţenii întâmpină acum o nouă ameninţare: Lego Duplo, invadatorii din spaţiul cosmic, dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui..
Dublat: Vineri pana Joi 11:45; 14:30

Oh, Ramona!
Regia: Cristina Jacob
Cu: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams
Gen Film: Comedie, Romantic, Dragoste
Durată: 114 min
Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. Oh, Ramona! este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!”.
Vineri pana Joi 17:15

Mia and the White Lion / Mia și leul alb
Regia: Gilles de Maistre
Cu: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan
Gen Film: Aventuri, Drama, Familie
Durată: 102 min
Când familia ei decide să plece din Londra, pentru a se muta în Africa, unde ar urma să se ocupe de o fermă de lei, Mia, o fată de 10 ani, își vede viața dată peste cap. Dar, când la fermă se naște un superb pui de leu alb care va primi numele de Charlie, soarele răsare din nou în calea Miei.
Dublat: Vineri pana Joi 12:40

How to Train Your Dragon: The Hidden World 3D / Cum să-ți dresezi dragonul 3
Regia: Dean DeBlois
Cu: Jonah Hill, Cate Blanchett, Kristen Wiig, Jay Baruchel, Gerard Butler
Gen Film: Actiune, Aventuri, Animatie, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 109 min
Acum șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.
Dublat: Vineri pana Joi 12:20; 15:20

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii vă solicită ajutor material. De aici se pot isca foarte uşor controverse, discuţii aprinse şi chiar conflicte...