Acasă Local Dolj (FOTO, VIDEO) Produse tradiționale din Dolj, prezentate la Palatul Parlamentului

(FOTO, VIDEO) Produse tradiționale din Dolj, prezentate la Palatul Parlamentului

-

Zeci de producători agricoli din România s-au reunit azi la Palatul Parlamentului, în cadrul unui eveniment dedicat Politicii Agricole Comune și Politicii de Coeziune. Acțiunea este un prilej de promovare a produselor agroalimentare românești, iar producători agricoli din toată ţara se întrec în a-şi prezenta produsele cu gust. Doljul este reprezentat de produse făcute după rețete tradiționale, care provin din Giurgiţa, Ciupercenii Vechi, dar și Dăbuleni. Iaurt de oaie de Giurgita, pastramă de oaie, cârnaţi de oaie, telemea de capră, lapte covăsit de la Ciupercenii Vechi, telemea de vacă, peşte, pâine în ţest sunt doar câteva dintre produsele care vor fi dezgustate la acest eveniment. Gazeta de Sud va prezenta pe larg acest subiect, în cadrul edițiilor viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Soţ şi soţie, după gratii pentru evaziune fiscală

Poliţiştii doljeni au dus la Penitenciarul Craiova doi craioveni, soţi şi soţie, condamnaţi definitiv la câte cinci ani şi jumătate de închisoare...

Primar condamnat pentru fraudarea fondurilor UE

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne cu suspendare pe primarul comunei mehedinţene Devesel. În acelaşi dosar a fost condamnat, tot cu suspendare, şi şoferul primăriei. Cei doi inculpaţi au fost acuzaţi de fraudarea fondurilor APIA cu aproape un milion de lei.

Cum pot evita firmele să intre în vizorul Fiscului

„Riscul de evaziune“ este un indicator pe care îl calculează ANAF pentru toate firmele. Cu cât o firmă are riscul de evaziune mai mare, cu atât creşte probabilitatea de a fi verificată de Fisc. Iată care sunt paşii de urmat pentru a evita un control fiscal iminent.