Acasă Local Dolj Craiova: Şofer băut, împuşcat de poliţişti

Craiova: Şofer băut, împuşcat de poliţişti

-

Poliţişti din cadrul Secției 5Craiova, în timp ce executau azi noapte serviciul de patrulare, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, între conducătorii a două autoturisme, oprite pe Bulevardul Dacia, avea loc un conflict verbal.
Echipajul de poliţie a oprit autospeciala pentru a interveni, fiind informaţi de către unul dintre conducători cu privire la faptul că celălalt i-a adresat injurii şi s-ar afla sub influenţa alcoolului.
Având în vedere că respectivul bărbat a demarat în viteză, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.
La un moment dat, cel în cauză a coborât din autoturism şi a încercat să îşi asigure scăparea fugind.
Fiind în urmărirea acestuia, unul dintre poliţişti a efectuat somaţiile legale şi a tras 4 focuri de armă în plan vertical, în încercarea de a-l determina pe acesta să se oprească.
Întrucât bărbatul nu s-a supus somaţiilor legale, asupra membrelor inferioare ale acestuia a fost executat un foc de armă, care l-a rănit în piciorul stâng.
Poliţiştii au chemat la faţa locului un echipaj medical, cel în cauză fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză, un bărbat de 48 de ani, din Craiova, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii sunt interesante, dar imprevizibile. Este posibil să revedeţi o cunoştinţă mai veche, de care nu mai...