Acasă Local Dolj Craiova: Calendarul concursului ProCon pentru liceeni

Craiova: Calendarul concursului ProCon pentru liceeni

-

Universitatea din Craiova prin Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi în parteneriat cu firme de profil IT din Craiova organizează, şi anul acesta, concursul interjudeţean de programare „ProCon – Constantin Belea” pentru elevii de la liceele din regiunea Sud-Vest Oltenia, judetele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea şi Mehedinţi.
Concursul se va desfășura conform următorului calendar:
a) Etapa de înscriere a echipelor în concurs: 4.03.2019 – 22.03.2019
b) Validarea echipelor: 25.03.2019 – 29.03.2019
c) Etapa de antrenament: 4.03.2019 – 4.04.2019. Fiecare echipă va putea începe etapa de antrenament, imediat după înscrierea în concurs.
d) Etapa finală: 6.04.2019
Regulamentul concursului se găseşte aici :
http://procon.ace.ucv.ro/userfiles/downloads/2018-2019/Regulament_Concurs_ProCon_2019.pdf
Informaţii despre Universitatea din Craiova şi despre Facultatea Automatică, Calculatoare şi Electronică puteţi găsi aici: www.ucv.ro
Nu ezitati sa ne contactati la [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

Soţ şi soţie, după gratii pentru evaziune fiscală

Poliţiştii doljeni au dus la Penitenciarul Craiova doi craioveni, soţi şi soţie, condamnaţi definitiv la câte cinci ani şi jumătate de închisoare...

Primar condamnat pentru fraudarea fondurilor UE

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne cu suspendare pe primarul comunei mehedinţene Devesel. În acelaşi dosar a fost condamnat, tot cu suspendare, şi şoferul primăriei. Cei doi inculpaţi au fost acuzaţi de fraudarea fondurilor APIA cu aproape un milion de lei.

Cum pot evita firmele să intre în vizorul Fiscului

„Riscul de evaziune“ este un indicator pe care îl calculează ANAF pentru toate firmele. Cu cât o firmă are riscul de evaziune mai mare, cu atât creşte probabilitatea de a fi verificată de Fisc. Iată care sunt paşii de urmat pentru a evita un control fiscal iminent.