Acasă Local Dolj Craiova: A încercat să sustragă bunuri dintr-un centru comercial

Craiova: A încercat să sustragă bunuri dintr-un centru comercial

-

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Craiova au fost sesizaţi, ieri, cu privire la faptul că un bărbat a sustras produse din incinta unui important centru comercial craiovean.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un tânăr de 19 ani, din comuna Lupșanu, judeţul Călărași, care a sustras bunuri, în valoare totală de 1080,62 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, produsele în cauză au fost înapoiate reprezentanților magazinului, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

Soţ şi soţie, după gratii pentru evaziune fiscală

Poliţiştii doljeni au dus la Penitenciarul Craiova doi craioveni, soţi şi soţie, condamnaţi definitiv la câte cinci ani şi jumătate de închisoare...

Primar condamnat pentru fraudarea fondurilor UE

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne cu suspendare pe primarul comunei mehedinţene Devesel. În acelaşi dosar a fost condamnat, tot cu suspendare, şi şoferul primăriei. Cei doi inculpaţi au fost acuzaţi de fraudarea fondurilor APIA cu aproape un milion de lei.

Cum pot evita firmele să intre în vizorul Fiscului

„Riscul de evaziune“ este un indicator pe care îl calculează ANAF pentru toate firmele. Cu cât o firmă are riscul de evaziune mai mare, cu atât creşte probabilitatea de a fi verificată de Fisc. Iată care sunt paşii de urmat pentru a evita un control fiscal iminent.