Acasă Local Dolj Dolj: La volan, fără permis de conducere

Dolj: La volan, fără permis de conducere

-

Poliţişti din cadrul Secției 5 Rurală Pielești au depistat, aseară, un tânăr, de 20 de ani, din Teslui, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Primăverii, din localitatea de domiciliu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Secției 4 Craiova, însoţiţi de un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, au oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 80 ani, din municipiu. În urma verificării efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În ambele cazuri s-au întocmit dosare penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

Blestemul Electroputere se confirmă. Fabrica îşi închide activitatea

Odinioară considerată simbolul industriei craiovene, Electroputere Craiova devine istorie. Fabrica îşi închide activitatea de producţie în luna decembrie. Încă 180 de persoane vor fi disponibilizate. Activitatea companiei nu mai este profitabilă pentru acţionarii din Arabia Saudită. Aşadar, aşa că uzina se vinde „la bucată“.

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii vă solicită ajutor material. De aici se pot isca foarte uşor controverse, discuţii aprinse şi chiar conflicte...