Doljeni prinşi băuţi la volanPoliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au oprit, ieri, pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, din localitate. Conducătorului auto i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, însă aceasta a refuzat atât testarea, cât şi prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul avea permisul de conducere reţinut, din luna iulie 2018.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au oprit pentru control, pe strada Meseriaşi, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din municipiu. Conducătorului auto i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, însă aceasta a refuzat atât testarea, cât şi prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Rurală Giubega au depistat, ieri, un autoturism, condus de un bărbat de 46 de ani, din localitate, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.


În urma testării, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a refuzat recoltatrea de mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Poliţişti din cadrul Secţiei 9 Rurală Cetate au fost sesizaţi, ieri, cu privire la faptul că un autoturism a lovit gardul unui imobil. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că un bărbat de 55 de ani, din Moţăţei, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 561 A, în localitatea de domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu gardul împrejmuitor al unui imobil. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Poliţişti din cadrul Secţei Rurală 3 Bucovăț au depistat, ieri, un bărbat de 33 de ani, din Podari, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79, în localitatea de domiciliu, având o concentratie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.Comenteaza acum

Alte stiri

13 aprilie 2019

Craiova: Șofer oprit de polițiști cu focuri de armă

În această dimineață, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au observat un autoturism, care nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcţiune, la intersecţia străzii Popa Şapcă cu strada Unirii. Poliţiştii au pornit ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 20 aprilie 2019

Top