Poliţiştii au fost sesizați, ieri, că mai mulţi bărbaţi au tăiat și sustras material lemnos din pădurea situată în Dăbuleni, lângă satul Ocolna, comuna Amărăștii de Jos.
La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliției Oraşului Dăbuleni, care au constatat faptul că au fost tăiați 70 de arbori, specia salcâm, cu diametrele cuprinse între 8 și 22 cm, mare parte din cantitatea de material lemnos fiind găsită în pădure.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele care ar fi tăiat şi sustras o parte din materialul lemnos, fiind vorba despre cinci bărbaţi, toţi din comuna Amărăştii de Jos, sat Ocolna.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.