18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrins la volan fără permis și cu autorizația de circulație expirată, după o urmărire pe străzile Craiovei

Prins la volan fără permis și cu autorizația de circulație expirată, după o urmărire pe străzile Craiovei

Ieri, 16 martie, o patrulă alcătuită dintr-un poliţist din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova şi un elev al Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina a pornit în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător nu a oprit la semnalele regulamentare și a mărit viteza de deplasare.

Autoturismul a fost blocat pe o stradă din Craiova, iar cel care se afla la volan a fost condus la sediul secției de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Astfel, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul avea autorizația de circulație provizorie expirată din anul 2017, iar tânărul de 27 de ani, din Craiova, care se afla la volan, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS