12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: A fugit de poliţie şi a intrat într-un cap de pod

Dolj: A fugit de poliţie şi a intrat într-un cap de pod

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bălcești, judeţul Dolj, au depistat pe raza orașului, un tânăr de 24 de ani, din județul Olt, care conducea un autoturism neîmatriculat.

Joi, 7 martie, aproape de miezul nopții, polițiștii au oprit pentru control, pe raza orașului Bălcești, un autoturism marca Fiat, conducătorul autoturismului a respectat semnalul de oprire, însă în momentul în care polițistul s-a apropiat de autoturism, conducătorul auto a plecat în trombă.

Polițiștii au plecat imediat în urmărirea autovehiculului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, însă conducătorul autoturismului nu a oprit nici în momentul respectiv, urmărirea fiind continuată pe o distanță de 3 kilometri, până în momentul în care, fugarul, din cauza vitezei excesive a lovit un cap de pod, avariind autoturismul.

La volanul autoturimului se afla un tânăr de 24 de ani, din județul Olt, care în urma evenimentului rutier nu s-a ales cu nici o leziune.

Din verificările efectuate de polițiști au constatat faptul că valabilitatea autorizației de circulație provizorie a autoturismului este expirată din data de 04.03.2018.

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS