16.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Dolj: Amenzi rutiere de aproape 15.000 de lei, într-o singură zi

Dolj: Amenzi rutiere de aproape 15.000 de lei, într-o singură zi

-

Poliţiştii doljeni au acţionat pentru prevenirea accidentelor în care sunt implicaţi pietoni, biciclişti şi vehicule cu tracţiune animală.

Miercuri, 6 martie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, Biroului Rutier Craiova, dar şi efectivele formațiunilor rutiere, în colaborare cu efective de ordine publică din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de conducătorii vehiculelor cu tracțiune animală, bicicliști și pietoni.
În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 167 de sancţiuni contravenţionale, 63 dintre acestea pentru indisciplina manifestată de pietoni, 14 aplicate bicicliștilor, 3 căruțașilor şi 87 pentru alte abateri la regimul rutier.
Valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate este de aproximativ 15.000 lei.
Poliţiştii au constatat şi 3 infracţiuni la regimul rutier.
De asemenea, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au împărţit pliante cu sfaturi preventive pentru pietoni, căruţaşi şi biciclişti, în vederea informării acestora şi evitării implicării lor în evenimente rutiere.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.