Acasă Local Dolj Craiova: Târgul de Turism al Olteniei se deschide mâine

Craiova: Târgul de Turism al Olteniei se deschide mâine

-

Vineri, 8 martie, are loc deschiderea Târgului de Turism al Olteniei, aflat la cea de-a IV-a ediţia, la Centrul Multifunctional Craiova. Evenimentul se va derula timp e trei zile, până duminică, 10 martie.

Manifestările ce au loc în cadrul evenimentului de vineri:

– ora 11:00- deschiderea Târgului TTO, în atriumul Centrului Multifuncţional Craiova,
– ora 12:00- invitaţi: Primarul Craiovei Mihail Genoiu si Presedintele Consiliului Judetean Dolj Ion Prioteasa
– ora 12:00-13:00 – Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”: Marius Magureanu – interpret de muzica populara, Cristian Bănăţeanu -interpret de muzică populară
– ora 12:00-13:00 – puteţi să luati parte la prezentarea susţinută de reprezentanţi din Estul Serbiei “ VISIT EAST SERBIA” ce va avea loc la la sala de conferinţă 201 “Nicolae Titulescu”, situată la etajul II.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.