9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgram Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 8 - 14 martie

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 8 – 14 martie

Faci sau taci Avanpremiera
Regia: Iura Luncaşu
Cu: Augustin Viziru, Levent Sali, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Horia Brenciu
Gen Film: Comedie
Durată: 103 min
„Faci sau taci” aduce în prim plan reţelele de traficanţi de carne vie, care de această dată au căpătat proporţii îngrijorătoare. O grupare atipică, fără nume, fără identitate, activează în România şi serveşte ţările vecine. Nimic amuzant până aici. Dar atunci când câţiva funcţionari români primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique, lucrurile se complică. Pornim în misiune, dar care-i aia?
Noroc că există şi oameni competenţi. Misiunea e pe cale să înceapă. O echipă de 6 fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, un funcţionar plin de pofte carnale, cu toţii se pun în mişcare.
Se instalează tabăra de operaţiuni şi se aplică planul: fetele, care mânuiesc armele la fel de bine cum mânuiesc rujul, trebuie să intre adânc sub acoperire într-un semi-bordel, o casă conspirativă de tranzit unde sunt ţinute ostaticele în drumul spre Rusia sau Serbia.
Joi 21:00

Qu’est-ce qu’on a encore fait au bon Dieu? / Cu ce ți-am mai greșit noi, Doamne? Avanpremiera
Regia: Philippe de Chauveron
Cu Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan, Medi Sadoun, Frédéric Chau, Noom Diawara
Gen Film: Comedie, Drama
Durată: 104 min
Claude și Marie Verneuil sunt în mijlocul unei noi crize de familie. Cei patru soți ai celor patru fiice ale lor hotărăsc, din diverse motive, să părăsească Franța. Iată-i, în acest sequel, imaginându-și traiul pe alte meleaguri.
Joi 21:20

Captain Marvel 3D
Regia: Anna Boden, Ryan Fleck
Cu: Gemma Chan, Brie Larson, Mckenna Grace, Lee Pace, Samuel L. Jackson, Jude Law, Djimon Hounsou
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 131 min
Primul film Marvel cu o supereroină în centrul atenției ne-o arată pe Carol Danvers, o pământeancă ce preia structura genetică a iubitului ei Captain Mar-vell în urma unui accident distrugător. Colaboratoare a Răzbunătorilor și a Gardienilor galaxiei în cărțile de benzi desenate, Carol Danvers va fi în stare să-l urmărească până la capătul Universului pe Yon-Rogg, comandantul Kree, cel care a provocat accidentul.
Vineri pana Duminica 15:30; 20:40
Luni pana Miercuri 20:40
Joi 18:30

Harvie and the Magic Museum 3D / Harvie și muzeul fermecat
Regia: Martin Kotík, Inna Evlannikova
Cu: Martin Dejdar, Ota Jirák, Jirí Lábus, Martin Klásek
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 93 min
Harvie este un băiețel isteț, dar cam neastâmpărat, iar cea mai mare pasiune a sa sunt jocurile video. Ar da orice pentru a termina ultimul nivel.
Într-o zi, împreună cu prietena sa, Monica și patrupedul Jerry, ajunge prin părțile neexplorate ale Muzeului de Păpuși. Cei trei descoperă că muzeul este de fapt fermecat, iar păpușile vechi de sute de ani se trezesc la viață! Dar o forță malefică amenință muzeul, iar Harvie este singurul care o poate opri. Oare va reuși Harvie să treacă peste propriile slăbiciuni și să facă față provocărilor din lumea reală?
Dublat: Vineri pana Miercuri 13:40
Joi 14:10

What Men Want / Ce-şi doresc bărbaţii
Regia: Adam Shankman
Cu: Taraji P. Henson
Gen Film: Comedie, Fantastic, Dragoste, Romantic
Durată: 122 min
Ali Davis este un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de către colegii ei bărbați. Atunci când Ali primește o promovare bine meritată, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Cu toate astea, ajunge să obțină un avantaj neașteptat asupra: începe să le audă gândurile. Cu noua ei putere, Ali se străduiește să-și depășească colegii în timp ce concurează pentru a semna un contract cu următorul superstar al baschetului, însă provocările pe care trebuie să le parcurgă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou interes amoros.
Vineri pana Miercuri 21:00
Joi 19:00

Green Book / Green Book: O prietenie pe viață
Regia: Peter Farrelly
Cu: Linda Cardellini, Viggo Mortensen, Mahershala Ali
Gen Film: Biografic, Comedie, Drama
Durată: 135 min
Povestea reală a unei prietenii improbabile dintre un pianist de culoare şi un italo-american dur pe care cel dintâi îl angajează ca şofer şi asistent personal. Unde? În America anilor ’60, unde rasismul şi prejudecăţile încă erau o normalitate.
Vineri pana Miercuri 18:20
Joi 16:30

Cold Pursuit / Ucide-i cu sânge rece
Regia: Hans Petter Moland
Cu: Emmy Rossum, Liam Neeson, Laura Dern, William Forsythe
Gen Film: Actiune, Drama, Thriller
Durată: 123 min
Bazat pe filmul norvegian ‘In Order of Disappearance’ (2014), Hard Powder spune povestea lui Nelson Coxman (Liam Neeson), care încearcă să răzbune moartea fiului său, ucis de membrii unui cartel de droguri.
Vineri pana Miercuri 16:00

The Lego Movie 2: The Second Part 3D / Marea Aventură Lego 2
Regia: Mike Mitchell, Trisha Gum
Cu: Jason Momoa, Alison Brie, Chris Pratt, Stephanie Beatriz, Elizabeth Banks, Jonah Hill, Margot Robbie
Gen Film: Actiune, Aventuri, Animatie, Familie, Comedie
Durată: 112 min
Au trecut 5 ani deja de când lucrurile rămăseseră în bună ordine, iar cetăţenii întâmpină acum o nouă ameninţare: Lego Duplo, invadatorii din spaţiul cosmic, dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui..
Dublat: Luni pana Miercuri 15:40
Joi 12:00

Alita: Battle Angel 3D / Alita: Îngerul războinic
Regia: Robert Rodriguez
Cu: Jennifer Connelly, Rosa Salazar, Christoph Waltz, Mahershala Ali
Gen Film: Actiune, Aventuri, Dragoste
Durată: 127 min
Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria.
Vineri pana Miercuri 18:00
Joi 16:00

A Dog’s Way Home / Drumul unui câine către casă
Regia: Charles Martin Smith
Cu: Bryce Dallas Howard, Ashley Judd, Alexandra Shipp, Edward James Olmos
Gen Film: Aventuri, Familie
Durată: 101 min
Numele ei este Bella și era o cățelușă fericită alături de familia ei. Până într-o zi când, o biată veveriță a schimbat totul, iar căţeluşa s-a trezit la 600 de kilometri de casă. Va reuși Bella să se întoarcă?
Dublat: Vineri pana Miercuri 12:00; 14:00; .Joi 12:30; 14:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS