Acasă Local Dolj Craiova: Cupa Rotaract Probitas la Șah, pe 16 şi 17 martie

Craiova: Cupa Rotaract Probitas la Șah, pe 16 şi 17 martie

-

Rotaract Craiova Probitas organizează Cupa Rotaract Probitas la Șah, eveniment ce va avea loc pe 16 și 17 martie la Facultatea de Drept din Craiova, cu susţinerea Rotary Craiova Probitas, a Facultăţii de Drept şi a Camerei Notarilor Publici Craiova.
Ajunsă la a cincea ediție, competiția este destinată tinerilor de până la 20 ani și își propune premierea celor mai buni jucători, atât în clasamentul general cât și pe categorii de vârstă.
Persoanele interesate sunt invitate să se înscrie în competiție la adresele de e-mail [email protected] şi [email protected], precum si la Facultatea de Drept pe data de 16 martie, începând cu ora 09:00. Nu se percepe taxă de participare. Pentru detalii suplimentare puteţi suna la 0745306965.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ceață densă pe autostrăzile A1 și A2

Traficul se desfășoară în condiții de ceață densă pe autostrada A1 Sibiu -Deva și pe Autostrada Soarelui, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub...

Dieta prin care putem regla tulburările intestinale

Persoanele care suferă de tulburări intestinale funcţionale, precum sindromul de intestin iritabil (cu diaree, constipaţie), hemoroizi, pot ajunge la îmbunătăţiri vizibile ale...