22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi bărbaţi urmăriţi internaţional, prinşi la Craiova şi arestaţi

Doi bărbaţi urmăriţi internaţional, prinşi la Craiova şi arestaţi

Joi, 28 februarie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au desfăşurat o acţiune pentru identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii, acțiune organizată cu acelaşi scop și în același timp și de către autorităţile italiene.
Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au localizat şi prins, în Craiova, un tânăr de 26 de ani, din comuna Dobreţu, judeţul Olt, persoană urmărită la nivel internaţional.
Pe numele celui în cauză, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de determinarea, înlesnirea practicării prostituţiei şi obţinerea de foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei.
Bărbatul respectiv a fost prezentat Curţii de Apel Craiova, care a emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au depistat, în localitate, un bărbat de 33 de ani, din Caracal, judeţul Olt, persoană urmărită internațional de autoritățile judiciare germane. Astfel, pe numele celui în cauză, Curtea de Apel Craiova emisese un mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt în scop mercantil, faptă prevăzută de codul penal german.
Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS