Acasă Local Dolj Craiova: Femeie lovită de maşină pe trecerea de pietoni

Craiova: Femeie lovită de maşină pe trecerea de pietoni

-

O femeie a fost rănită şi transportată la spital după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada Împăratul Traian pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc în cartierul craiovean Valea Roşie, în apropierea pieţei.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţei al Judeţului Dolj, un tânăr de 18 ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Împăratul Traian din Craiova, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 58 de ani, din aceeaşi localitate, care traversa strada pe trecerea de pietoni.
Femeia rănită a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale, aceasta fiind conștientă.
Oamenii legii au mai precizat că au întocmit pe numele şoferului un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.