Acasă Local Dolj Craiova: "De ce să sortăm gunoiul?" la "Aman"

Craiova: „De ce să sortăm gunoiul?” la „Aman”

-

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește marți și miercuri, 26 și 27 februarie 2019, începând cu orele 11:30, respectiv 9:30, două noi întâlniri în cadrul proiectului „De ce să sortăm gunoiul?”.
La activitățile de vizionare și dezbatere pe marginea filmului documentar „Waste Land” și-au anunțat participarea mai mulți elevi sub coordonarea Marianei Manolache, profesor la Colegiul Național „Carol I” din Craiova, respectiv Simonei Ghenea, profesor la Colegiul Național „Elena Cuza” din Craiova.
Proiectul „De ce să sortăm gunoiul?” face parte din campania „Împreună pentru un mediu mai curat” și are menirea de a sensibiliza și responsabiliza tinerii atât în legătură cu necesitatea sortării gunoiului, cât și în direcția identificării și aplicării modalităților de recuperare, reciclare și refolosire a materialelor.
Profesorii care își doresc să participe cu elevii la acțiunile din proiect sunt invitați să se înscrie la numărul de telefon 0251532267, interior 110. Întâlnirile se desfășoară zilnic, în intervalul 18 februarie – 4 aprilie 2019, în sala „Marin Sorescu”.

ȘTIRI VIDEO GdS