6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj„Impresie“ neagă implicarea în scandalul de la Spitalul de Urgenţă

„Impresie“ neagă implicarea în scandalul de la Spitalul de Urgenţă

Craioveanul Andrei Nicolae, poreclit „Impresie“, răspunde acuzaţiilor aduse de un ofiţer din cadrul Penitenciarului Pelendava şi susţine că nu a înjurat şi ameninţat o agentă din cadrul penitenciarului. Scandalul ar fi avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, la Spitalul de Urgenţă Craiova.
Reamintim că, miercuri dimineaţă, angajaţii din penitenciare au făcut public, pe grupul Prison info, sub titlul „Ultraj asupra familiei unui ofiţer de la Penitenciarul Pelendava“, un incident petrecut în cursul nopţii la Spitalul de Urgenţă Craiova.
În postarea respectivă se preciza că Andrei Nicolae ar fi ameninţat şi înjurat o agentă din cadrul Penitenciarului Pelendava. „În cursul nopții ce tocmai a trecut a avut loc un ultraj asupra familiei unui ofițer din Penitenciarul Craiova Pelendava. În jurul orei 23.30, soția acestuia, agent la aceeași unitate, se afla în Urgența Spitalului nr. 1 din Craiova. În aceeași incintă se afla și un fost deținut liberat din Penitenciarul Pelendava, împreună cu alți patru prieteni. Recunoscând-o pe soția ofițerului, fostul deținut a indicat-o și celorlalți. Unul dintre aceștia a început să-i adreseze injurii și amenințări, spunându-i că o va aștepta la ieșirea din incinta spitalului. Personajul agresor a fost identificat ca fiind Nicolae Andrei, zis Impresie, de către un echipaj de la Secția de Poliție nr. 2“, a anunţat Prison info.
Întrebaţi despre acest incident, reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că, într-adevăr, un echipaj de la Secţia 2 a mers la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde craioveanul Andrei Nicolae a fost amendat cu 1.000 de lei pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare.

„Impresie“ spune că nu a existat nici o femeie ameninţată

Andrei Nicolae susţine că lucrurile nu au stat cum le prezintă ofiţerul din cadrul Penitenciarului Pelendava. „Marţi noaptea am mers la spital cu un prieten, care suferise o ruptură musculară. În timp ce aşteptam, a venit acest ofiţer pe care nu îl cunosc, pe nume Popescu, însoţit de câţiva poliţişti. M-a tras de mânecă şi le-a spus poliţiştilor că eu sunt. În acel moment l-am înjurat, pentru că nu înţelegeam de ce pune mâna pe mine. Pentru acest lucru am fost amendat de poliţişti, pentru că l-am înjurat pe acest Popescu de faţă cu ei. După aceea am aflat că sunt acuzat că aş fi înjurat o femeie, o agentă de la penitenciar pe care nu o cunosc, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Se poate observa foarte uşor pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere că nu am vorbit cu nici o femeie, că am stat numai în grupul nostru. Există mai mulţi martori, printre care un medic şi o asistentă, care pot confirma acest lucru“, a povestit Andrei Nicolae.
Întrebat care ar fi motivul pentru care este acuzat că a jignit şi ameninţat o angajată a Penitenciarului Pelendava, „Impresie“ a susţinut că totul ar putea avea legătură cu finul său, craioveanul Andrei Lazăr, care a fost încarcerat până de curând la Penitenciarul Pelendava. „Andrei Lazăr a fost supus mai multor abuzuri cât timp a stat la Pelendava. A fost mutat mereu, i-au fost făcute rapoarte, nu i s-a mai dat drept de muncă, motiv pentru care a formulat mai multe plângeri la Administrația Națională a Penitenciarelor. În urma acestor plângeri a fost mutat, la cerere, la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Am înţeles că incidentul de marţi noapte are legătură cu aceste plângeri făcute de Andrei Lazăr“, a mai susţinut „Impresie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS