Acasă Local Dolj Craiova: Reţinuţi de poliţişti pentru tâlhărie calificată

Craiova: Reţinuţi de poliţişti pentru tâlhărie calificată

-

În cursul zilei de ieri, 21 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au identificat şase tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Cinci dintre aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţişti.

La data de 22 decembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un tânăr de 22 de ani, din Balş, cu privire la faptul că, în jurul orei 22.30, s-a deplasat în zona unui bloc din Craiova, pentru a se întâlni cu un bărbat necunoscut cu care stabilise să facă un schimb de autoturisme.

Astfel, persoana vătămată a reclamat faptul că la efectuarea tranzacţiei au venit mai mulţi tineri, care, prin ameninţarea cu exercitarea de acte de violenţă, l-au determinat să le dea suma de 200 euro și 600 lei, un telefon mobil, o brățară, un inel și un lanț din aur, bunuri a căror valoare a fost estimată la suma de 7.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 21 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au identificat şase tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii respective.

Cinci dintre cei şase tineri au fost depistaţi de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul I.P.J. Dolj, iar aceştia urmează să fie prezentanţi, în cursul acestei zile, unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării celei de-a şasea persoane, cu privire la care există indicii că s-ar sustrage cercetărilor.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.