Acasă Local Dolj Craiova: Comercianţii ilegali de carne, amendaţi cu 105.000 de lei

Craiova: Comercianţii ilegali de carne, amendaţi cu 105.000 de lei

-

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au desfășurat miercuri, 20 februarie, o acţiune în Craiova, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilicite de comerţ din domeniul comercializării cărnii și produselor din carne.
În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat şase sancțiuni contravenționale, în valoare de 105.000 lei.
Astfel, polițiștii au identificat și sancționat agenți economici, care nu au respectat prevederile legale din domeniul efectuării de acte de comerț, așa cum sunt acestea reglementate de Legea 12/1990.
Ca măsuri complementare, polițiștii au confiscat 240 kg de carne, în valoare de peste 3.100 de lei.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.