Acasă Local Dolj Craiova: Amenzi de peste 14.000 de lei, în câteva ore

Craiova: Amenzi de peste 14.000 de lei, în câteva ore

-

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea semnificației culorilor semaforului electric aflat în funcțiune de către conducătorii auto.
În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 53 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 14.000 de lei.
De asemenea, ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 11 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.