11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Femeie şi bărbat urmăriţi internaţional, prinşi ieri de poliţie

Dolj: Femeie şi bărbat urmăriţi internaţional, prinşi ieri de poliţie

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au desfăşurat marţi, 19 februarie, o acţiune pentru identificarea şi prinderea persoanelor urmărite în temeiul legii.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat o femeie de 46 de ani, din Craiova, pe numele căreia autorităţile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea unui furt din societate comercială.
Cea în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele acesteia o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.
La activităţi au participat poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova, precum şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.
De asemenea, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, împreună cu Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională şi cu sprijinul autorităţilor germane au extrădat din Frankfurt – Germania, un bărbat de 48 de ani, din Craiova, persoană urmărită la nivel internaţional.
Pe numele bărbatului în cauză, instanţa de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier.
Cel în cauză a fost încarcerat în penitenciar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS