Acasă Local Dolj Ministrul Energiei vine la Termocentrale II Craiova

Ministrul Energiei vine la Termocentrale II Craiova

-

Ministrul Energiei, Anton Anton, vine joi la Termocentrale II Craiova, a anunțat Dan Vasile, reprezentant CEO. Acesta se va întâlni cu presa, iar reprezentanții CEO spun ca este de bun augur această vizită, fiindcă în acest fel ministrul vede cu ce probleme se confruntă şi îşi va îndrepta atenția și către ei.

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.