Acasă Local Dolj Dolj: Amenzi rutiere de peste 35.000 de lei într-o singură zi

Dolj: Amenzi rutiere de peste 35.000 de lei într-o singură zi

-

În cursul zilei de duminică, 17 februarie, poliţişti rutieri din cadrul I.P.J. Dolj au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea producerii de accidente rutiere.
În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 112 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 35.000 de lei. Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare. De asemenea, poliţiştii au constatat 2 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, fiind depistaţi conducători auto care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.