Acasă Local Dolj Dolj: Comercianţi din domeniul morărit-panificaţie, amendaţi cu peste 95.000 de lei

Dolj: Comercianţi din domeniul morărit-panificaţie, amendaţi cu peste 95.000 de lei

-

În urma unei acţiuni desfăşurate de poliţişti specializaţi în investigarea criminalităţii economice, în dimineaţa zilei de joi, 14 februarie, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 95.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au confiscat mărfuri în valoare de aproximativ 1.500 de lei. În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au desfăşurat o acţiune, în Craiova, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilicite de comerţ, din domeniul „morărit-panificaţie“.
În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 96.500 de lei.
Astfel, poliţiştii au identificat agenţi economici care efectuau activităţi de comerţ sau de transport, cu produse a căror provenienţă nu o puteau justifica, sau care nu înregistrau veniturile încasate.
Ca măsuri complementare, poliţiştii au confiscat 950 kg de făină, precum şi produse de panificaţie, valoare totală a acestora fiind de aproximativ 1.500 de lei.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.