Acasă Local Dolj Craiova: Bănuit de tâlhărie, reţinut de poliţişti

Craiova: Bănuit de tâlhărie, reţinut de poliţişti

-

Joi, 14 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 22 de ani, din Arad, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Poliţiştii au fost sesizaţi în luna noiembrie a anului trecut cu privire la faptul că în locuinţa unui bărbat de 59 de ani, din Craiova, au pătruns persoane necunoscute, care, prin folosirea de violenţe, ar fi sustras mai multe bunuri.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 22 de ani, din Arad, care, împreună cu un minor, ar fi pătruns fără drept în locuinţa bărbatului, unde ar fi profitat de starea de ebrietate în care acesta se afla.
Prin acte de violenţă, cei doi ar fi sustras un laptop, un televizor şi un portofel, valoarea totală a prejudiciului produs fiind estimată la suma de 2.600 de lei.
În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore tânărul de 22 de ani, care a fost introdus în arestul I.P.J. Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării celei de-a doua persoane implicate în săvârşirea acestei infracţiuni.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.