17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Bănuit de tâlhărie, reţinut de poliţişti

Craiova: Bănuit de tâlhărie, reţinut de poliţişti

Joi, 14 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 22 de ani, din Arad, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Poliţiştii au fost sesizaţi în luna noiembrie a anului trecut cu privire la faptul că în locuinţa unui bărbat de 59 de ani, din Craiova, au pătruns persoane necunoscute, care, prin folosirea de violenţe, ar fi sustras mai multe bunuri.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 22 de ani, din Arad, care, împreună cu un minor, ar fi pătruns fără drept în locuinţa bărbatului, unde ar fi profitat de starea de ebrietate în care acesta se afla.
Prin acte de violenţă, cei doi ar fi sustras un laptop, un televizor şi un portofel, valoarea totală a prejudiciului produs fiind estimată la suma de 2.600 de lei.
În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore tânărul de 22 de ani, care a fost introdus în arestul I.P.J. Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării celei de-a doua persoane implicate în săvârşirea acestei infracţiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS