10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgram Inspire Mercur, VIP Electroputere si Colours Cinema, în săptămâna 15 - 21 februarie

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere si Colours Cinema, în săptămâna 15 – 21 februarie

Cold Pursuit / Ucide-i cu sânge rece Avanpremiera
Regia: Hans Petter Moland
Cu: Emmy Rossum, Liam Neeson, Laura Dern, William Forsythe
Gen Film: Actiune, Drama, Thriller
Durată: 123 min
Bazat pe filmul norvegian ‘In Order of Disappearance’ (2014), Hard Powder spune povestea lui Nelson Coxman (Liam Neeson), care încearcă să răzbune moartea fiului său, ucis de membrii unui cartel de droguri.
Joi 20:40

The Favourite / Favorita Avanpremiera
Regia: Yorgos Lanthimos
Cu: Emma Stone, Rachel Weisz, Joe Alwyn, Olivia Colman, Nicholas Hoult
Gen Film: Biografic, Istoric
Durată: 124 min
Începutul secolului al XVIII-lea. Anglia este în război cu francezii. Cu toate acestea, cursele cu rațe și degustarea de ananas sunt activități care prosperă. Fragila regină Anne (Olivia Colman) ocupă tronul, iar prietena ei, Lady Sarah (Rachel Weisz), guvernează țara în locul ei, în timp ce are grijă de sănătatea și de caracterul schimbător al Annei. Atunci când Abigail (Emma Stone) sosește la palat în postura de servitoare, farmecul ei o cucerește pe Sarah, care o ia sub aripa ei. Astfel, Abigail întrevede o șansă de a se întoarce la rădăcinile ei aristocratice. În timp ce problemele politice devin destul de consumatoare pentru Sarah, Abigail descoperă oportunitatea de a deveni însoțitoarea reginei. Prietenia lor înfloritoare îi oferă șansa să-și îndeplinească ambițiile și nu va lăsa nicio femeie, bărbat, politică sau iepure să îi stea în cale
Joi 21:00

The Lego Movie 2: The Second Part 3D / Marea Aventură Lego 2
Regia: Mike Mitchell, Trisha Gum
Cu: Jason Momoa, Alison Brie, Chris Pratt, Stephanie Beatriz, Elizabeth Banks, Jonah Hill, Margot Robbie
Gen Film: Actiune, Aventuri, Animatie, Familie, Comedie
Durată: 112 min
Au trecut 5 ani deja de când lucrurile rămăseseră în bună ordine, iar cetăţenii întâmpină acum o nouă ameninţare: Lego Duplo, invadatorii din spaţiul cosmic, dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui..
Dublat: Vineri pana Miercuri 11:50; 16:10
Joi 16:00

Alita: Battle Angel 3D / Alita: Îngerul războinic
Regia: Robert Rodriguez
Cu: Jennifer Connelly, Rosa Salazar, Christoph Waltz, Mahershala Ali
Gen Film: Actiune, Aventuri, Dragoste
Durată: 127 min
Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria.
Vineri pana Miercuri 18:20; 20:50
Joi 18:10

Happy Death Day 2U / Zi de naștere mortală 2
Regia: Christopher Landon
Cu: Jessica Rothe, Israel Broussard, Steve Zissis, Phi Vu
Gen Film: Horror, Mister, Thriller
Durată: 107 min
Jessica Rothe se întoarce în fruntea distribuției cu o nouă serie de întâmplări mortale în „Zi de naştere mortală 2”, continuarea marelui succes de box-office din 2017. De data aceasta, Tree (Jesica Rothe) descoperă că e mult mai ușor să moară iar și iar, față de pericolele pe care le are de înfruntat cât timp e în viață.
Vineri pana Miercuri 21:10
Joi 18:50

The Prodigy / Anomalie
Regia: Nicholas McCarthy
Cu: Taylor Schilling, Brittany Allen, Colm Feore, Jackson Robert Scott
Gen Film: Horror, Thriller
Durată: 97 min
Sarah este o mamă al cărei fiu, Miles, dă semne îngrijorătoare că ar fi sub influența unei forțe malefice, supranaturale.
Temându-se pentru siguranța familiei sale, Sarah trebuie să-și înăbușe instinctul matern, care-i cere să-și protejeze fiul, în favoarea unui instinct de detectiv, ce ar putea să îi dezvăluie ce sau cine cauzează răul căruia Miles nu-i poate face față.
Sarah e obligată să caute răspunsurile în propriul ei trecut, trecând printr-o serie de aventuri terifiante, în care granița dintre realitate și percepție devine cu totul și cu totul difuză.
Vineri pana Miercuri 17:10
Joi 14:50

Drunk Parents / Și bețivi și mincinoși
Regia: Fred Wolf
Cu: Alec Baldwin, Salma Hayek
Gen Film: Comedie
Durată: 101 min
Doi părinți alcoolici încearcă să ascundă de fiica lor, dar și de cercul lor social, faptul că au dificultăți financiare, prin scheme pe cât de elaborate, pe atât de comice.
Vineri pana Miercuri 19:10
Joi 16:50

Mia and the White Lion / Mia și leul alb
Regia: Gilles de Maistre
Cu: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan
Gen Film: Aventuri, Drama, Familie
Durată: 102 min
Rating: AG
Când familia ei decide să plece din Londra, pentru a se muta în Africa, unde ar urma să se ocupe de o fermă de lei, Mia, o fată de 10 ani, își vede viața dată peste cap. Dar, când la fermă se naște un superb pui de leu alb care va primi numele de Charlie, soarele răsare din nou în calea Miei.
Dublat: Vineri pana Miercuri 13:10

How to Train Your Dragon: The Hidden World 3D / Cum să-ți dresezi dragonul 3
Regia: Dean DeBlois
Cu: Jonah Hill, Cate Blanchett, Kristen Wiig, Jay Baruchel, Gerard Butler
Gen Film: Actiune, Aventuri, Animatie, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 109 min
Acum șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.
Dublat: Vineri pana Miercuri 14:00
Joi 13:50

A Dog’s Way Home / Drumul unui câine către casă
Regia: Charles Martin Smith
Cu: Bryce Dallas Howard, Ashley Judd, Alexandra Shipp, Edward James Olmos
Gen Film: Aventuri, Familie
Durată: 101 min
Numele ei este Bella și era o cățelușă fericită alături de familia ei. Până într-o zi când, o biată veveriță a schimbat totul, iar căţeluşa s-a trezit la 600 de kilometri de casă. Va reuși Bella să se întoarcă?
Dublat: Vineri pana Miercuri 15:10

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS