11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reţinut de poliţie după ce a comis mai mult infracţiuni rutiere

Dolj: Reţinut de poliţie după ce a comis mai mult infracţiuni rutiere

În urma probatoriului administrat de poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate, ieri, 13 februarie, un bărbat de 27 de ani, din Moţăţei, a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză ar fi condus, în cursul lunii martie 2018, un autoturism prin localitatea Motăţei, iar într-o curbă ar fi pierdut controlul maşinii, răsturnându-se în afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat vătămarea uşoară a unui minor în vârstă de 14 ani, pasager în autoturismul respectiv.
De asemenea, cel în cauză ar fi părăsit locul accidentului stabilindu-se totodată faptul că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La data de 29 ianuarie a.c., poliţiştii s-au autosesizat cu privire la faptul că tânărul respectiv a fost văzut din nou la volanul unui autoturism, deşi nu deţine permis de conducere.
Astfel, în urma probelor administrate, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore bărbatul în cauză, care a fost introdus în arestul I.P.J. Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS