7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Tânăr reţinut după ce a furat banii unui bătrân din Giubega

Dolj: Tânăr reţinut după ce a furat banii unui bătrân din Giubega

În cursul zilei de marţi, 12 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, din Constanţa, bănuit că ar fi ajutat la săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză ar fi pătruns, la data de 22 ianuarie, împreună cu alte două persoane, în locuinţa unui bărbat de 74 de ani, din Giubega, de unde ar fi sustras, prin distragerea atenţiei, suma de 5.300 de lei.
Cei în cauză ar fi indus în eroare persoana vătămată, care le-a permis accesul în locuinţă, crezând că aceştia doresc într-adevăr să cumpere băuturi alcoolice.
Pe numele celor bănuiţi de comiterea acestei faptei au fost emise mandate de aducere, tânărul de 20 de ani, fiind depistat de poliţişti în Constanţa.
În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă în vederea depistării tuturor persoanelor implicate în această faptă şi tragerii la răspundere penală a acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS