Fetiţă de 6 ani, agresată sexual de vărul tatălui
Fetiţă de 6 ani, agresată sexual de vărul tatălui

Urmărit internaţional în baza unui mandat de arestare în lipsă, craioveanul Eduard Constantinescu, fiul lui Enryko Constantines­cu, a fost extrădat, vineri, 8 februarie, din Washington şi încarcerat în arestul IPJ Dolj. Constantinescu este cercetat într-un dosar de tentativă de omor, alături de un alt craiovean, care este acuzat de lovire şi alte violenţe.

Potrivit anchetatorilor, cercetările în acest dosar au început în octombrie 2016, iar după un an, dosarul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Inițial, Eduard Constantinescu a fost cercetat pentru lovire sau alte violențe, însă anchetatorii au dispus schimbarea încadrării juridice a faptei în tentativă de omor. În același dosar este cercetat și Paul Ciovică, care este acuzat de lovire sau alte violențe.

Mai multe detalii în Gazeta de Sud de mâine. 

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.