Poliţiştii doljeni au identificat trei tineri, toţi de 19 ani, bănuiţi că, în luna decembrie a anului trecut, au pătruns în 3 locuinţe din Ostroveni, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 15.000 de lei. Persoanele în cauză au fost reţinute pentru 24 de ore de poliţişti.

Poliţişti din Bechet și Postului Ostroveni au identificat, ieri, trei tineri, de 19 ani, toţi din Ostroveni, bănuiţi că, în perioada 25-31 decembrie 2018, ar fi pătruns prin efracţie în 3 locuinţe din comună, de unde ar fi sustras 3 televizoare, o ladă frigorifică, o maşină de spălat, un cuptor cu microunde, un calorifer şi o pompă submersibilă.
Valoarea prejudiciului creat, estimată la suma de aproximativ 15.000 de lei, a fost recuperată în proporţie de 90 %, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.
În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore cei 3 tineri bănuiţi de comiterea infracţiunilor respective, urmând ca în cursul acestei zile, cei în cauză să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.