8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Doljeni cu dosare penale pentru conducere fără permis şi cu numere false...

Doljeni cu dosare penale pentru conducere fără permis şi cu numere false de înmatriculare

-

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Craiova au depistat, ieri, în trafic un tânăr de 23 de ani, din municipiu, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
De asemenea, poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi au depistat un bărbat care conducea un autoturism ce avea aplicate numere false de înmatriculare, acestea fiind atribuite unei remorci.
În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor respective.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.