11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reţinut pentru că ar fi accidentat mortal un pieton şi apoi ar fi părăsit locul faptei

Dolj: Reţinut pentru că ar fi accidentat mortal un pieton şi apoi ar fi părăsit locul faptei

Polițiștii doljeni au identificat, ieri, un bărbat de 38 de ani, din Rast, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă si părăsirea locului accidentului.
În urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cel în cauză.
Polițiștii doljeni au fost sesizați, la data de 1 februarie, cu privire la faptul că, pe partea carosabilă a DN 55A, în comuna Rast, a fost găsit un bărbat decedat.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din Rast, care ar fi fost lovit de un autoturism.
La nivelul I.P.J. Dolj a fost alcătuită o echipă formată din poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj şi Poliţiei Municipiului Băileşti, care, in urma cercetărilor efectuate, au identificat un bărbat de 38 de ani, din Rast, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa și părăsirea locului accidentului.
Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore fata de bărbatul respectiv, care a fost introdus in arestul IPJ Dolj.
În cursul acestei zile, cel in cauza urmeaza sa fie prezentat unității de parchet cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS