Acasă Local Dolj Craiova: Reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Craiova: Reţinut pentru contrabandă cu ţigări

-

Poliţişti specializaţi în investigarea criminalităţii economice au reţinut, ieri, pentru 24 de ore un bărbat de 49 de ani, din Craiova, bănuit de săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Craiova au procedat la urmărirea unui conducător auto, care la vederea echipajului de poliţie a schimbat direcţia de deplasare şi mărit viteza.
La un moment dat, autovehiculul în cauză a rămas împotmolit pe un drum neamenajat, iar conducătorul acestuia l-a abandonat și a fugit pe un teren extravilan.
În urma controlului efectuat autovehiculului, poliţiştii au găsit cantitatea de 3.008 pachete de țigări, fără timbru de marcaj fiscal.
Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, atât ţigările cât şi autoturismul în cauză fiind indisponibilizate de poliţişti.
Ulterior, cercetările au fost preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, care, în urma probatoriului administrat în cauză, au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 49 de ani, din Craiova, bănuit că s-ar fi aflat la volanul autoturismului respectiv.
În cursul acestei zile, cel în cauză urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.