Acasă Local Dolj Craiova: Razie printre comercianţii de legume-fructe

Craiova: Razie printre comercianţii de legume-fructe

-

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat, ieri, o acţiune, în Craiova, pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „legume-fructe”.
La acţiune au mai participat poliţişti rutieri, de ordine publică şi criminalistică.
Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au verificat 23 de societăţi comerciale şi 15 persoane fizice, fiind aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 110.000 de lei.
De asemenea, ca măsuri complementare, poliţiştii au confiscat peste 4.000 kg de legume şi fructe, 1.800 kg de deşeuri metalice şi aproximativ 15 litri de băuturi alcoolice, valoarea mărfurilor care erau deţinute fără respectarea prevederilor legale fiind de peste 12.000 de lei.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.