Acasă Local Dolj S-a stins din viaţă un leu de la Zoo Craiova

S-a stins din viaţă un leu de la Zoo Craiova

-

Grădina Zoologică din Craiova este mai săractă de luni, 28 ianuarie, cu un exemplar de leu, în vârstă de aproximativ 17 ani. Animalul nu a prezentat semne de boală.
Reprezentanții Grădinii Zoologice au anunțat în această dimineață conducerea DSVSA Dolj. Cadavrul va fi transportat la sediul acestei instituții pentru eliberarea documentului sanitar veterinar de necropsie.
Cunoscând faptul că multe din animalele de la Grădina Zoologică din Craiova sunt bătrâne, reprezentanții RAADPFL Craiova au demarat un amplu proces de schimb de animale cu alte grădini zoologice din țară. După reamenajarea Grădinii Zoologice de către Primăria Craiova, animalele dispun de spațiu corespunzător.
În acest moment, la Zoo Craiova sunt patru exemplare de leu: Leon, în vârstă de un an și două luni, Tina în vârstă de opt luni (adusă de la zoo Reșița), cel mai vârstnic exemplar, Dani, care are peste 20 de ani, și o leoaică care are aproximativ 15 ani.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.