16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Tineri reţinuţi după ce au furat acumulatorii de la nouă maşini

Craiova: Tineri reţinuţi după ce au furat acumulatorii de la nouă maşini

În cursul zilei de ieri, 28 ianuarie, patru tineri de 18 şi 19 ani, din judeţul Olt, au fost prinși în flagrant de polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova, după ce ar fi sustras acumulatorii de la nouă autoturisme.
Cei patru au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

În noaptea de 27 spre 28 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au depistat în trafic 4 tineri de 18 şi 19 ani, din localităţile Balş şi Bârza, judeţul Olt, care transportau într-un autoturism nouă acumulatori, a căror provenienţă nu au putut să o justifice.
Cercetările au fost preluate de poliţişti de investigaţii criminale din cadrul secţiei, care au stabilit faptul că cei nouă acumulatori fuseseră sustraşi în cursul aceleiaşi nopţi de la 9nouă autoturisme parcate în zona locuințelor persoanelor vătămate.
În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei 4 tineri, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat.
Cei în cauză au fost introduşi în arestul I.P.J. Dolj, iar în cursul acestei zile urmează să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS