20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Cod galben de ceaţă în Dolj şi Olt

Cod galben de ceaţă în Dolj şi Olt

-

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod galben de ceaţă, valabilă până la ora 11.00, în judeţele Dolj şi Olt.
Potrivit meteorologilor, se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.