Acasă Local Dolj UPDATE (Video) Jaf armat într-o bancă din Craiova

UPDATE (Video) Jaf armat într-o bancă din Craiova

-

Update: Au apărut primele imagini cu atacatorul. Pe imagini se vede cum bărbatul intră în sediul băncii, își șterge pantofii de covorașul de la intrare, apoi duce mâna la unul dintre buzunarele gecii.


UPDATE: Polițiștii doljeni au declarat ca sediul acestei bănci nu avea agent de pază.


UPDATE:  Potrivit primelor informaţii, este vorba despre o bancă BRD, din zona Pieţei Centrale din Craiova. Se pare că hoţul ar fi furat suma de 20.000 de lei. În acest moment se efectuează cercetări la faţa locului.


Azi, in jurul orei 14.30, poliţiştii doljeni au fost sesizați cu privire la faptul că într-o agenție bancară din Craiova, a pătruns o persoana cu faţa acoperită, care sub amenințarea unui obiect ce părea a fi pistol, și-a însușit o sumă de bani din casierie, după care a dispărut într-o direcție necunoscută. În agenție se aflau doar două angajate, nu au fost exercitate alte acte de violență. Polițiștii efectuează cercetări și au fost demarate verificări pentru identificarea persoanei în cauză.

Foto: Claudiu Tudor
Foto: Claudiu Tudor

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.

O firmă mare din industria Craiovei disponibilizează zeci de angajaţi

Cummins Generator Technologies trimite acasă 48 de persoane, de pe 6 decembrie. Toţi angajaţii disponibilizaţi erau lucrători TESA. Iată ce salarii compensatorii primesc cei daţi afară din unitatea industrială.