20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Se desfiinţează staţia de taxi de la Casa Albă

Craiova: Se desfiinţează staţia de taxi de la Casa Albă

-

După o serie de sesizări primite de la craiovenii care locuiesc în blocul Casa Albă, care s-au arătat deranjaţi de staţia de taxi amplasată chiar sub geamul lor, pe strada Theodor Aman, Primăria Craiova a luat decizia relocării acesteia. Potrivit unui proiect de hotărâre care va fi supus aprobării în şedinţa Consiliului Local Municipal de săptămâna viitoare, staţia de taxi de la Casa Albă va fi desfiinţată, urmând să se înfiinţeze o staţie similară pe strada A.I. Cuza. „Se aprobă desfiinţarea staţiei de taxi amplasată pe strada Theodor Aman, între intersecţia cu strada Olteț și intersecția cu strada A. I. Cuza, având un număr de 6 locuri. Se aprobă înfiinţarea unei staţii de taxi pe strada A. I. Cuza, după intersecţia cu strada Panait Moșoiu, pe sensul de mers către strada Arieș, având un număr de 6 locuri“, se precizează în proiectul de hotărâre. Această relocarea s-a făcut în vederea îmbunătăţirii serviciului de transport precum şi pentru fluidizarea traficului în municipiul Craiova, zona centrală, după cum se mai menţionează în proiect.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.