Acasă Local Dolj Craiova: Peste 150 de persoane au participat la acțiunea „Ziua Unirii prin...

Craiova: Peste 150 de persoane au participat la acțiunea „Ziua Unirii prin Mișcare“, la Water Park

-

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj a organizat joi, 24 ianuaria, acțiunea „Ziua Unirii prin Mișcare“, care face parte din proiectul „Strategii de practică pentru studenții Facultăților de Educație Fizică și Sport, Științe Sociale și Drept“.
Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cursa de alergare care era programată să înceapă la ora 11.45 s-a anulat. Drept urmare, cei peste 150 de participanți au fost invitați în incinta Water Park Craiova, acolo unde s-au desfăşurat celelalte ctivități programate. Participanții au intrat în interiorului complexului având echipament sportiv specific bazei sportive.
După organizarea unui concurs între echipe prin transmiterea de mesaje referitoare la Ziua Unirii, tinerii au luat parte și la Aqua Gym – program de gimnastică în apă. Ulterior, pentru a putea participa la concursul de înot, s-a dat startul încălzirii pe uscat, care s-a realizat pe fond muzical, în pași de dans.
Întregul eveniment s-a bucurat de o participare numeroasă din partea tinerilor, fiind un eveniment care promovează mișcarea constantă, ca un mod de viață.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cod galben de vânt pentru Gorj şi Vâlcea

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenţinare de cod galben de vânt până la ora 15.00, pentru judeţele Gorj şi Vâlcea....