Acasă Local Dolj Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema în săptămâna 25 -...

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema în săptămâna 25 – 31 ianuarie

-

Serenity / Calmul dinaintea furtunii Avanpremiera
Regia: Steven Knight
Cu: Matthew McConaughey, Anne Hathaway
Gen Film: Drama, Thriller
Durată: 111 min
Regizorul și scenaristul nominalizat la nominalizat la Oscar, Steven Knight (Locke, Eastern Promises, Redemption) și producătorul câștigător de Oscar, Greg Shapiro (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty) spun povestea misterioasă a unui căpitan de vas de pescuit, al cărui trecut e pe cale să-i distrugă viața liniștită pe o insulă caribiană, și să-l arunce într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi.
Joi 20:50

Escape Room / Scapă, dacă poţi! Avanpremiera
Regia: Adam Robitel
Cu: Tyler Labine, Deborah Ann Woll, Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis
Gen Film: Actiune, Horror, Thriller
Durată: 105 min
Escape Room / Scapă dacă poţi este un thriller psihologic despre şase oameni care nu se cunosc între ei, dar care se confruntă cu o serie de situaţii critice, imposibil de controlat şi care trebuie fie să-şi pună mintea la contribuţie pentru a le depăşi, fie să moară.
Joi 21:15

Destroyer / Capcana
Regia: Karyn Kusama
Cu: Nicole Kidman, Toby Kebbell, Tatiana Maslany, Sebastian Stan, Scoot McNairy
Gen Film: Actiune, Crima, Thriller
Durată: 128 min
Destroyer urmărește drama morală și existențială a unei femei detectiv din Poliția Los Angeles, Erin Bell, care, de tânără, a lucrat sub acoperire cu o bandă din deșertul Californiei, însă rezultatele au fost tragice.
Atunci când conducătorul bandei reapare după ani întregi, ea trebuie să refacă legătura cu membrii bandei care au rămas în viață și mai ales cu propriul ei trecut, pentru a scoate la iveală demonii care i-au distrus viața.
Vineri, Duminica pana Miercuri 20:50
Sambata 21:00; Joi 18:45

Mary Queen of Scots / Mary regina Scoției
Regia: Josie Rourke
Cu: Margot Robbie, Saoirse Ronan
Gen Film: Biografic, Drama, Istoric
Durată: 130 min
Mary, regina Scoției explorează tumultuoasa viață a charismaticei Mary Stuart, regina Scoției.
Regină a Franței la 16 ani, și văduvă la 18 ani, Mary desfide presiunea curții de a se recăsători. În schimb, ea se întoarce în Scoția natală pentru a-și revendica tronul care I se cuvenea de drept. Dar Scoția și Anglia se află ambele sub controlul puternicei Elisabeta I. Fiecare tânără regină o prețuiește pe cealaltă cu o fascinație amestecată cu teamă. Rivale la putere, dar și în dragoste, într-o lume patriarhală, cele două trebuie să decidă cum să joace cartea căsătoriei în așa fel încât să-și păstreze și independența. Hotărâtă să fie mai mult decât o figură simbolică, Mary își exprimă dorința de a revendica tronul Angliei, amenințând, astfel, suveranitatea reginei Elisabeta. Urmează un șir lung de trădări, revolte și conspirații la ambele curți, care vor pune pericol ambele tronuri și care vor schimba cursul istoriei.
Vineri pana Miercuri 20:30
Joi 18:20

A Dog’s Way Home / Drumul unui câine către casă
Regia: Charles Martin Smith
Cu: Bryce Dallas Howard, Ashley Judd, Alexandra Shipp, Edward James Olmos
Gen Film: Aventuri, Familie
Durată: 101 min
Numele ei este Bella și era o cățelușă fericită alături de familia ei. Până într-o zi când, o biată veveriță a schimbat totul, iar căţeluşa s-a trezit la 600 de kilometri de casă. Va reuși Bella să se întoarcă?
Dublat: Vineri, Duminica pana Miercuri 13:10
Sambata 13:30; Joi 13:50

Glass
Regia: M. Night Shyamalan
Cu: Sarah Paulson, Bruce Willis, Anya Taylor-Joy, James McAvoy, Samuel L. Jackson
Gen Film: Drama, Mister, SF, Thriller
Durată: 134 min
Continuând de unde a rămas Split, Glass îl găsește pe Dunn, aflat în urmărirea lui The Beast, creatura superumană a lui Crumb. Din seria de ciocniri dintre Dunn și Crumb, ce capătă proporții, se relevează că, din umbră, Price e, de fapt, adevăratul păpușar, ce deține secrete cruciale despre ambii.
Vineri, Duminica pana Miercuri 18:15
Sambata 18:20; Joi 16:10

Instant Family / Familie de-a gata
Regia: Sean Anders
Cu: Mark Wahlberg, Rose Byrne
Gen Film: Comedie, Drama
Durată: 124 min
Când Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid că e timpul să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Și, când ajung să cunoască un trio de frați, care include și o adolescentă năbădăioasă, își dau seama că nici nu au pornit bine “motoarele”, și sunt pe cale să scape frâiele din mână. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți, în speranța că vor reuși să devină o familie, fie ea și de-a gata…
Vineri, Duminica, pana Miercuri 17:55
Sambata 15:30; Joi 15:50

Papillon
Regia: Michael Noer
Cu: Charlie Hunnam, Rami Malek
Gen Film: Crima, Drama, Mister, Thriller
Durată: 138 min
Memorabila aventură este centrată în jurul lui Papillon (Charlie Hunnam), un hoț de rând,condamant pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o la închisoare pe viață în teribilul penitenciar de pe Insula Diavolului. Hotărât să își recapete libertatea și să se întoarcă la iubita lui, Papillon încheie o alianță neobișnuită cu instaritul Louis Dega (Rami Malek) care, în schimbul protecției sale, îi oferă eroului nostru banii necesari pentru a pune în practică un plan de evadare.
Vineri, Duminica pana Miercuri 15:15

Astérix: Le secret de la potion magique 3D / Asterix: Secretul poțiunii magice
Regia: Alexandre Astier, Louis Clichy
Cu: Christian Clavier, Guillaume Briat
Gen Film: Animatie
Durată: 90 min
După ce s-a lovit în timpul culesului de vâsc, druidul Panoramix hotărăște că e timpul ca viitorul cătunului lor să fie asigurat, așa că pornește în căutarea unui druid tânăr și talentat căruia să-i lase moștenire Secretul Poțiunii Magice.
Dublat: Vineri, Duminica pana Miercuri 12:10
Sambata 12:20

The Snow Queen: Mirrorlands 3D / Crăiasa Zăpezii: Ţinutul oglinzilor
Regia: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 92 min
După ce Regele Haral aproape că şi-a pierdut familia în urma unei confruntări cu malefica împărăteasă a gerului, acesta interzice utilizarea magiei pe ţinutul său. Singura care poate remedia situaţia şi păstra farmecul magiei este eroina Gerda. Ea îl va învăţa pe rege că cea mai mare putere nu este magia, ci credinţa în prietenie şi îngăduinţa. În cel mai nou film din serie, Gerda îi ajută pe troli, pe piraţi şi chiar pe însăşi Crăiasa Zăpezii.
Dublat: Vineri, Duminica pana Miercuri 16:20
Sambata 14:10; Joi 14:20

Ralph Breaks the Internet 3D / Ralph rupe netu’
Regia: Phil Johnston, Rich Moore
Cu: Kristen Bell, Mandy Moore, Kelly Macdonald, John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie
Durată: 117 min
Vârâți până peste cap în situații pe care nu le înțeleg, Ralph și Vanellope ajung să se bazeze pe cetățenii internetului -netățenii – ca să-i ajute să-și găsească drumul, inclusiv pe un antreprenor al unui website, pe nume Yesss (vocea lui Taraji P. Henson), care e algoritmul de bază, inima și sufletul site-ului de tendințe “Buzztube.”
Dublat: Vineri, Duminica pana Miercuri 14:00; Joi 12:00

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima investiție realizată de un rezident al High-Tech Industry Park (HTIP) la Craiova

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Dolj Cosmin Vasile a participat, miercuri după-amiază, la evenimentul prilejuit de inaugurarea primei investiții realizate de un rezident...