Acasă Local Dolj Doi lideri PSD doljeni Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se vor căsători

Doi lideri PSD doljeni Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se vor căsători

-

Senatorul PSD de Dolj, Claudiu Manda, preşedintele Comisiei de control SRI şi fostul ministru al Muncii, deputatul Lia Olguţa Vasilescu se căsătoresc în această primăvară, au declarat pentru Mediafax surse politice. Fiecare având câte un copil din căsătoriile anterioare, cei doi, acre se cunosc din 1997, au decis să-şi unească destinele în această primăvară. „Naşii vor fi nişte prieteni, respectiv un fost secretar de stat Ovidiu Flori. Va fi o petrecere la care vor fi invitaţi foarte mulţi prieteni şi colegi apropriaţi”, au mai precizat sursele citate.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.