Poliţişti din Dăbuleni au depistat, ieri, un tânăr de 27 de ani, din Sadova, care conducea un autoturism, pe strada Victoriei, din Dăbuleni.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul avea permisul suspendat, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Secției 1 Rurală Melinești au depistat un bărbat de 34 de ani, din Dănciuleşti, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 6B, în comuna Șimnicu de Sus, având o concentraţie de 0,73 mg/ l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.